Alexa Seleno
@alexaseleno
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

 • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Frokostseminar – Hvordan håndtere skjerpede klima- og miljøkrav i offentlige bygge- og anleggsanskaffelser?

24. januar Kl: 08:00 10:00

Hvordan håndtere skjerpede klima- og miljøkrav i offentlige bygge- og anleggsanskaffelser?
HRP, Codex Advokat og Lørenskog kommune inviterer til frokostseminar om de skjerpede klima- og miljøkravene i offentlige anskaffelser som trer i kraft fra 01.01.2024.

I dette frokostseminaret vil vi gå gjennom de nye kravene, og gjennom praktiske tips og råd vil vi forsøke å hjelpe deg med å navigere i kompleksiteten av klima- og miljøhensyn i bygge- og anleggsanskaffelser.

Agenda

 • Gjennomgang av de nye og skjerpede klima- og miljøkravene i offentlige anskaffelser
  Ved Are Haugen Einum, rådgiver/jurist i Lørenskog kommune
 • Gjennomgang av DFØ sin veileder
  Ved Kamilla Marie Krogsrud Wisting, jurist/anskaffelsesrådgiver i HRP
 • Råd og eksempler til identifisering av relevante klima- og miljøhensyn, utforming av kriterier og kontrolltiltak i kontraktsfasen
  Ved Eirik Degnes Neerland, fagleder miljø og klima i HRP
 • Betydningen av valg av entrepriseform
  ved Tine Granlund, advokat og partner i Codex Advokat Oslo
 • Praktiske tips og perspektiver fra en offentlig innkjøper
  Ved Are Haugen Einum, rådgiver/jurist i Lørenskog kommune

Praktisk informasjon:

 • Dato: Onsdag 24.01.2024.
 • Klokkeslett: Registrering og frokost fra kl. 08:00. Seminaret begynner kl. 08:30 og avsluttes kl. 10:00.
 • Sted: HRP sine lokaler i Dronning Eufemias gate 16 i Oslo, 1. etasje.

Foredragsholderne  

Eirik Degnes Neerland. Fagleder miljø og klima i HRP.
Eirik har flere års erfaring med miljøledelse i store byggeprosjekt, fra operativ oppfølging på byggeplass til større samspillsprosjekt til overlevering og sluttfase. Han er godt kjent med temaer som avfallsminimering og sortering, beregning og reduksjon av klimagassutslipp, ytre miljø, utomhus, økologi og materialvalg. Han har erfaring fra fossilfrie byggeplasser og utslippsfrie løsninger, og erfaring fra mange store offentlige prosjekter.

Kamilla Marie Krogsrud Wisting. Jurist/anskaffelsesrådgiver i HRP.
Kamilla er jurist/anskaffelsesrådgiver og sertifisert innkjøper (SOA Basis). Hun jobber med offentlige anskaffelser og entrepriserett, og bistår offentlige oppdragsgivere med utarbeidelse av konkurransedokumenter og operativ gjennomføring av anskaffelser etter både anskaffelsesforskriften og forsyningsforskriften.

Tine Granlund. Advokat og partner i Codex Advokat Oslo.
Tine jobber som partner tilknyttet Codex sin avdeling for eiendom og entreprise, og har særlig engasjement for bærekraftig fokus i eiendomsutvikling. Hun jobber hovedsakelig med et bredt spekter av eiendomsrettslige problemstillinger, herunder entrepriserett, plan- og bygningsrett, kontraktsrett, jordskifte, transaksjoner, tingsrett og sivilprosess. Tine er en praktisk problemløser, fremoverlent og serviceinnstilt med gode løsninger for klienten sine mål. Tine har et engasjement for bærekraft og er leder av Codex sin bærekraftsgruppe. Hun er særlig opptatt av hvordan lovverket rundt det grønne skiftet kan formidles på en forståelig måte for ledere i norske bedrifter.

Are Haugen Einum. Rådgiver/jurist i Lørenskog kommune.
Are er jurist og begynte i kommunen i 2019. Han har tidligere jobbet som advokat og har sitt spesialfelt innen offentlige anskaffelser og entreprise. Are jobber i hovedsak med anskaffelser knyttet til bygg- anlegg, og er dedikert til kommunens investeringsprosjekter.

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig