Alexa Seleno
@alexaseleno
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ITB – Vår beste praksis – Porsgrunn

19. januar 2023 Kl: 09:00 14:00

 

HRP – Norges viktigste samfunnsbygger

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget. HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer enn 450 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.

Vår visjon er å bli Norges viktigste samfunnsbygger. Som en samfunnsbygger har vi sterk lokal tilstedeværelse over hele Norge, og er en hovedleverandør av prosjektadministrative tjenester til alle typer formålsbygg i norske kommuner. Dette samtidig som vi samarbeider tett med flere norske eiendomsutviklere og entreprenører.

HRP Academy inviterer til ITB-kurs – vår beste praksis!   

I dag stiller brukere og offentlige myndigheter stadig høyere krav til våre prosjekter. Dette medfører blant annet en langt høyere grad av automatisering og teknisk kompleksitet enn tidligere år. Nettopp dette gjør at vi som bransje må endre måten vi jobber på i alle faser av et prosjekt. Som ett konkret tiltak har bransjen over en 10-årsperiode utviklet en Norsk Standard som heter NS 3935 (som på folkemunne kalles «ITB-standarden»). Denne ble sist revidert i 2019 og har mange gode anbefalinger, men vi ser dessverre at den mistolkes eller misbrukes. Vår beste praksis supplerer standarden med våre beste erfaringer.

Er du en byggherre eller entreprenør som søker mer kunnskap om hvordan du skal lykkes med de tekniske ytelsene i et prosjekt? Da er dette kurset for deg.   

HRP har arrangert ITB-kurs over flere år både for utdanningsinstitusjoner, offentlig og private byggherrer og ikke minst entreprenører, med gode tilbakemeldinger. 

To av våre fremste ressurser innen fagfeltet, Magnus Brynildsen og Asle Kosbergløkk, vil dele sin ekspertise og sine erfaringer.

Kursets mål

Gjennom kurset vil du få en innføring hvordan vi anbefaler anskaffelse og gjennomføring av ITB-ressurser i prosjekter. Videre vil du få en innføring i hva du bør tenke på ifm. anskaffelse og integrasjon av velferdsteknologi og teknisk prosjektledelse.   

  • Organisering av prosjektet mtp. ITB-rollene
  • Hva skiller rollene mht. ansvar, oppgaver og rollenavn
  • Økt bestillerkompetanse – Sikre tydelige ytelsesbeskrivelser til ITB-rollene
  • Innføring i Systematisk Ferdigstillelse
  • Innføring i verktøy og hjelpesystemer

Kurset er basert på HRP sin beste systematiserte praksis over flere år.

 

Praktisk informasjon

Sted:

Porsgrunn

Adresse:

Dokkvegen 11, 3920 Porsgrunn

Dato:

19.01.2023

Tidsplan:

09:00-14:00

Deltakeravgift:

900,-kr/pers

Kursholdere

Magnus Brynildsen og Asle Kosbergløkk

Spørsmål? Ta gjerne kontakt på kurs@hrpas.no.

 

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig

Detaljer

Dato:
19. januar 2023
Tid
09:00 – 14:00
Kostnad:
kr900.00
Arrangement Tags:
, ,